Bier

Proost!

 

Bij een feest hoort een lekker drankje. Of het nu met of zonder alcohol is, Bruinsma Partyverhuur verzorgt het graag voor u. Wij leveren verschillende soorten bier, met als hoofdmoot Duits bier. Het bier is in fusten verkrijgbaar. De Hollandse bieren zoals Grolsch en Heineken spreken voor zich, zij hebben ieder hun unieke smaak.

 

Voor een voordelig feest kunnen wij Duits bier leveren met een Hollandse smaak.

Ons Duitse bier is gebrouwen volgens het Reinheitsgebot (reinheidsgebod). Dit is een regeling in Duitsland die geldt als de oudste warenwet ter wereld en vindt zijn oorsprong is het hertogdom Beieren in 1516. Dit gebod houdt in dat bier alleen gemout graan, water en hop mag bevatten. Het gebod verbiedt ook het gebruik van kruiden en vruchten en conserveermiddelen, met allerlei van deze toevoegingen mag het woord bier niet gebruikt worden. Voor de smaak wordt echte hop gebruikt. Echter bestaat het Reinheidsgebot niet officieel meer, maar gelden wel de regels voor het samenstellen van dit bier in Duitsland.

 

Bier en pils wat is gebrouwen volgens dit gebod heeft dan ook een zuivere smaak en is vaak van hoge kwaliteit.

 

 

Bezorgservice

Zowel voor onze dranken als voor ons feestmateriaal geldt: u kunt het compleet bij ons ophalen in Hulshorst, Gelderland en Bant, Flevoland. Wilt u uw tijd liever gebruiken voor de andere voorbereidingen, dan kunnen we de dranken tegen een kleine vergoeding naar uw feestlocatie brengen.

 

Neem gerust contact met ons op via het contact formulier

Wij staan graag voor u klaar!

Bel me terug

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Naam
Telefoonnummer

Bekijk ook

Nieuws

Nieuw Jacuzzi Sunshine!

Geniet nu van extra luxe en comfort voor langere periode!
Lees meer ...

Jacuzzi Ultimate Luxery

Wauw!!..het is nu mogelijk om met z’n 10! te genieten in een jacuzzi van Bruinsma jacuzzi verhuur!
Lees meer ...

link naar Bestel een cadeaubon!
<h1>bruinsmapartyverhuur.nl sitemap:</h1> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/home_1447">Home</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/assortiment">Party Assortiment</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/aanbieding">Aanbieding</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/barbecue">Barbecue</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/jacuzzi">Jacuzzi</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/tarieven">Tarieven</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/jacuzzi-accessoires">Jacuzzi accessoires</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/springkussens">springkussens</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/bier"><b>Bier</b></a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/wijn_1442_1442">Wijn</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/voorwaarden">Voorwaarden</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/wie-zijn-wij">Wie zijn wij</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/producten">Productdetails</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/verlanglijst">Verlanglijst</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />