Wie zijn wij

Even voorstellen...

 

Bruinsma Partyverhuur is een jonge, enthousiaste en dynamische onderneming. Wij zijn in december 2011 officieel gestart met de verkoop van bier en uitgebreid als partyverhuur bedrijf met een diversiteit aan producten.

 

Bruinsma Partyverhuur is continu op zoek naar aansluiting bij haar klanten door o.a. uit te breiden in haar assortiment en streeft daarbij ook naar één van haar kernwaarden 'meedenkend' zijn. Tevens kunnen wij u helpen bij het organiseren van uw feest. In het hele proces van het samenstellen van de offerte tot het verzorgen van uw gehuurde producten en de afrekening staat de klant centraal en 'klantvriendelijkheid' bij ons voorop.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn streven wij naar een wederzijdse, goede communicatie en 'snelle service'. Morgen een feestje? Bel dan gerust en wij doen ons uiterste best om voor u klaar te staan. Wij zijn zowel voor de low budget gelegenheden als de luxe gelegenheden ingesteld en in alle gevallen geldt; wij zijn 'scherp geprijsd'.

 

Bel me terug

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Naam
Telefoonnummer

Nieuws

Nieuw Jacuzzi Sunshine!

Geniet nu van extra luxe en comfort voor langere periode!
Lees meer ...

Jacuzzi Ultimate Luxery

Wauw!!..het is nu mogelijk om met z’n 10! te genieten in een jacuzzi van Bruinsma jacuzzi verhuur!
Lees meer ...

Aanbieding

Jacuzzi

Actie 10% korting met uw bon uit onze flyer! Altijd al eens een jacuzzi willen huren? P...

link naar Jacuzzi
<h1>bruinsmapartyverhuur.nl sitemap:</h1> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/home_1447">Home</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/assortiment">Party Assortiment</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/aanbieding">Aanbieding</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/barbecue">Barbecue</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/jacuzzi">Jacuzzi</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/tarieven">Tarieven</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/jacuzzi-accessoires">Jacuzzi accessoires</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/springkussens">springkussens</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/bier">Bier</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/wijn_1442_1442">Wijn</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/contactformulier">Contactformulier</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/voorwaarden">Voorwaarden</a><br /> -<a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/wie-zijn-wij"><b>Wie zijn wij</b></a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/producten">Productdetails</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/verlanglijst">Verlanglijst</a><br /> <a href="http://bruinsmapartyverhuur.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />